ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

20 март 2019
Борка

Превентивни прегледи и дијагностицирање рак на дојка

ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ И ДИЈАГНОСТИЦИРАЊЕ РАК НА ДОЈКА Често прашање на болните и членовите на нивните семејства се однесува за постапки... ПОВЕЌЕ »