ОСТАНАТО ВО СООЧУВАЈЌИ СЕ СО РАКОТ

Специјализираниот кадар во продавницата за ортопедски помагала е вистински извор на информации за вашите опции по операцијата. Исто

Ниту прелесна, ниту претешка Идеалната протеза изедначува Идеалната градна протеза треба со својата тежина, облик, цврстина и подвижност да одговара на природната дојка. Со помош на соодветен ортопедски градник повторно се воспоставува визуелен и физички баланс помеѓу двете страни, со што се овозможува добро чувство и убав изглед, сигурност и слобода во движењето. Цел- телесна […]

Многумина од нас порано или подоцна од матичниот лекар или специјалистот добиваат дијагноза дека се болни од некоја болест и треба да се лекуваат. Сепак, колку и да е сериозна дијагнозата, луѓето ништо не доживуваат толку драматично како дијагнозата – рак. Од оној момент кога оваа дијагноза ќе биде соопштена, за повеќето болни и нивните […]

  Мастектомијата го менува текот на вашиот живот засекогаш. Обично се чуствувате не сигурно со вашиот нов изглед. Враќањето и задржувањето на самодовербата по мастектомија е многу важно. Гардеробата има голем удел во вашата самодоверба, затоа погрижете се и обезбедете си гардероба која ви прилега и во која ќе се чуствувате комфорно. Овие денови актуелни […]

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Живот – трет дел 24 јуни, 2017
Борка

Живот – трет дел

(ПОСВЕТЕНО НА МОИТЕ ДРУГАРЧИЊА, ТАМУ НЕКАДЕ, ГОРЕ) Здраво драги мои, се надевам сте ми добро, здрави, весели, насмеани во летните денови. Ов... ПОВЕЌЕ »