Биолошки третмани за канцер, познати и како метаболички третмани, се базираат на принцип на детоксифицирање и зајакнување на телото

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

19 јуни 2019
Борка

Одредување на стадиум и третман на рак на бубрег

Одредување на стадиумот Насоки за утврдување на стадиумот на рак на бубрезите се: Стадиум I: примарниот тумор е пет сантиметри во најголемиот...