ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

13 февруари 2019
Борка

Живот – петти дел

Денес, хммм денес е дождлив ден, инспиративен додека лежам покрај балконската врата и го служам дождот, секоја капка, секое шепотење... ПОВЕЌЕ »