Здружение за борба против рак „Борка – за секој нов ден“

Бул. 11 Октомври бр. 24
(среден влез, 1 спрат, стан 4  –  до автобуската станица на Зелено пазарче)

телефон/факс 02 3224 636
info@borka.org.mk

Биба Додева – Претседател
biba@borka.org.mk

SOS БЕСПЛАТНА ЛИНИЈА ЗА ПОМОШ И ПОДДРШКА НА ЗАБОЛЕНИТЕ ОД РАК