Платформа за грижа на пациентите со карцином за време на пандемијата КОВИД-19

Терапија против карцином на пациенти со инфекција со COVID-19: Треба ли да се одложи терапијата против... 

Дали е пожелно лицата да прават скрининг во време на пандемијата? На многу места погодени од пандемијата,... 

Коронавирусите се голема група на вируси кои циркулираат помеѓу животните. За прв пат се идентификуваат... 

Пандемијата на коронавирус е ситуација која брзо се развива, а медицинската заедница продолжува... 

Кои се препораките за пациенти кои примаат хемотерапија за време на пандемија на Ковид-19? Одлуката... 

Информациите што постојано ги примаме за Covid-19 можат да бидат вознемирувачки. Лицата кои го победиле... 

ОВАА КАМПАЊА Е ПОДДРЖАНА ОД