Дали можам да пливам после мастектомија? Одговорот е гласно ДА. Бидејќи е толку нежно, пливањето по операција на дојки е одличен начин да се вежбаат сите поголеми мускулни групи и да се избегне мускулна атрофија која понекогаш се појавува кај пациентите по операција кои пролонгирано мируваат и не се физички активни. Кога лекарот ќе дозволи […]

Шик, со модерни дизајни, комбинирани со практичен крој и внимателно одбрани ткаенини во најнови бои и дезени. Уживајте во убавините на летото со полна самодоверба! Целосната понуда е на следниот линк – http://goo.gl/RNcc5r

Специјализираниот кадар во продавницата за ортопедски помагала е вистински извор на информации за вашите опции по операцијата. Исто

Ниту прелесна, ниту претешка Идеалната протеза изедначува Идеалната градна протеза треба со својата тежина, облик, цврстина и подвижност да одговара на природната дојка. Со помош на соодветен ортопедски градник повторно се воспоставува визуелен и физички баланс помеѓу двете страни, со што се овозможува добро чувство и убав изглед, сигурност и слобода во движењето. Цел- телесна […]

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

5 декември 2021
Борка

Обука на пациентски организации во здравствениот систем

Во организација на здружението за борба против рак „Борка за секој нов ден„ овој викенд, во Скопје беше организирана тродневна Обука...