Борка на 29. Меѓународен саем на медицинска, дентална и фармацевтска опрема

Почитувани,

Ве известуваме дека  Борка – за секој нов, ден ќе земе активно учество на 29ти  Меѓународен саем на медицинска, дентална и фармацевтска опрема, инструменти, потрошен материјал и лекови, кој ќе се оддржи во период од 27 –  29.04.2011 на Скопски Саем.

Воедно Ве покануваме да го посетите нашиот штанд ( Хала II ) и да се информирате за активностите на здружението.