Поради зголемениот обем на работа здружението се пресели во нови канцеларии кои се лоцирани на ул. Петар Поп Арсов бр 8/1-2 (веднаш до Универзалната сала). Канцелариите се отворени секој работен ден од 10 – 18 часот. За подобро ориентирање погледнете ја мапата.Борка