Почитувани,

Здружението „БОРКА-за секој нов ден“, веќе шеста година го реализира донирањето на перики за жените подложени на хемотерапија со низок социјален статус. Поради дефицит на финансиски средства бројот на перики кои се донираат од страна на Здружението е многу мал.

Ве молиме доколку сте во можност да донирате за купување на перики на следната жиро сметка :

Жиро сметка: 300-000002919-154
Цел на дознака: Донација за купување на перики
Шифра : 562
Депонент: Комерцијална Банка АД Скопје
Да им помогнеме на сите кои се соочуваат со оваа тешка болест….
Со почит,
Тимот на БОРКА-за секој нов ден