Ве известуваме дека здружението „Борка – за секој нов ден“ се пресели на нова локација:

Бул. 11 Октомври бр. 24
среден влез, 1 спрат, стан 4
(до автобуската станица на Зелено Пазарче)

Телефонските броеви остануваат исти.