Здружението „Борка – за секој нов ден“ распишува конкурс за програмски координатор на здружението.

Програмскиот координатор се грижи за севкупна координација на активностите на Борка и за редовна комуникација со Претседателот и членството на организацијата.

Описот на работни задачи и потребните квалификации се наоѓаат во документот:

Опис на работни задачи и потребни квалификации

Конкурсот е отворен до 10-ти јануари 2011 година.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV и мотивационо писмо, на info@borka.org.mk