http://www.youtube.com/watch?v=ZYa4sWSl-ss&feature=youtu.be

Борбата против ракот на дојка е премногу важна за секого од нас, за да им ја препуштиме на другите. Затоа, биди и ти дел од неа! Да им помогнеме на другите да победат!

Со традиционален симболичен марш по улиците на Скопје на 19 Мај 2012 година, Македонија по четврти пат ќе потсети дека е дел од големото светско семејство на борци против ракот на дојка.

Придружете се на сите оние кои се осмелија да се спротивстават на ракот на дојка !

Донирајте купувајќи розови производи и учествувајте во големата розова прошетка!

Сабота, 19 Мај 2012, 12:00 часот, Плоштад Македонија – Скопје.

Ве очекуваме!