Почитувани, поради лошите временски услови предавањето во рамки на Розовиот караван во Струмица (15.12.2014) се ОДЛОЖУВА.

Истото ќе биде одржано во нов термин за кој ќе ве известиме дополнително.

 

Благодариме на разбирањето.

До следно гледање.