Почитувани,

Со огромна жал мораме да Ве известиме дека со оглед на новонастанатата состојба во нашата земја, главниот настан од кампањата НАПРЕД РОЗОВО 2015 ќе биде откажан и нема да се одржи на 16 мај, во сабота.

Новиот датум за одржување на таканаречената Розова прошетка, ќе биде дополнително одлучен.

Ви благодариме за разбирање.

Со почит,

Тимот на БОРКА