Во пресрет на Новата 2014 Година, Ви посакуваме здравје, љубов и денови исполнети со мир и спокојство. 

borka_chestitka_mk (1)

Со искрени желби за секој нов ден!

Здружение за борба против рак “БОРКА- за секој нов ден”