Ние Ве разбираме дека досега сте носеле градници и зошто сега кога имате протеза треба да носите специјален ортопедски градник, кога може да сошиете џеб во Вашиот омилен градник. Но, не е така едноставно. Во продолжение Ви објаснуваме зошто. Можете да видите дека ортопедскиот градник го подобрува обликот и формата на градите. Специфичниот дизајн овозможува […]