Здружението за борба против рак „Борка – за секој нов ден“, по повод одбележувањето на месец октомври – светски месец за борба против рак на дојка Ве поканува на: 

XI НАЦИОНАЛНА КОНФРЕНЦИЈА ЗА РАК НА ДОЈКА

ЛЕКУВАЊЕТО И ТРЕТМАНОТ НА РАКОТ НА ДОЈКА ВО МАКЕДОНИЈА
“keep the fight, keep the faith”

Конференцијата ќе се одржи на 31-ви октомври (среда) 2018 година, со почеток во 18.00 часот во хотелот Александар Палас во Скопје

Ве молиме Вашето присуство да го потврдите најдоцна до 29.10.2018 година на 076 496 451 или info@borka.org.mk или tanjam@borka.org.mk