Ви благодариме за учеството во анкетата. Со тоа ни помагате да добиеме подобри сознанија за искуството на заболените лица. Така ќе бидеме поподготвени да се застапуваме за промени. Во Коалицијата Лимфом ќе ги споредиме резултатите од оваа анкета со претходните резултати за да увидиме дали има разлики и некакви тенденции.

Анкетата е од доверлив карактер, а пополнувањето ќе Ви одземе околу 10 минути.

Кликнете тука и пополнете ја анкетата