Преземете ја информативната брошура за пациентки со рак на дојка, составена со помош на стручниот тим кој ги реализираше работилниците за помош и поддршка на пациентките заболени од рак на дојка, „Борка – за секој нов ден“ и „Животна искра“.

Проектот е реализиран со поддршка од „Цивика мобилитас“.

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА