Младите волонтери бројат и селектираат розово маички 

Младите волонтери бројат и селектираат розово маички.

Одлична енергија помеѓу волонтерите, розово расположение. „Нас сѐ ни е розово.“ :)))

Одлична енергија помеѓу волонтерите, розово расположение. „Нас сѐ ни е розово.“ :)

Најстарата екипа од Борка внимава дали е сѐ под контрола. „Еее... во наше време, ние бевме подобри.“ :)))

Најстарата екипа од Борка внимава дали е сѐ под контрола. „Еее… во наше време, ние бевме подобри.“ :)

Без контрола и дозвола на тетка Рада не може да се спакува ниедна маичка. „Прецеднице, не ме сликај како пливам во розово.“ :)))

Без контрола и дозвола на тетка Рада не може да се спакува ниедна маичка. „Прецеднице, не ме сликај како пливам во розово.“ :)

Д-р Бабамова, главниот office manager и координатор во Борка, не пушта никој да излезе од Борка без претходно потпишан договор. „Согласно законот... член... судиФка си е судиФка, како таква.“ :)))

Д-р Бабамова, во канцелариска работна атмосфера, како таква. :)

Стилизирана платнена ташна Елена Лука за Борка, 300 денари.

Стилизирана платнена ташна Елена Лука за Борка, 300 денари.

Борка „Творам и се борам“ платнена торбичка, 150 денари.

Борка „Творам и се борам“ платнена торбичка, 150 денари.

Торбичка за поклон, 50 денари.

Торбичка за поклон, 50 денари.

Привезок „Розова панделка“ за клучеви од монистри, рачна изработка, 150 денари.

Привезок „Розова панделка“ за клучеви од монистри, рачна изработка, 150 денари.

Привезок „Розова панделка“ за мобилен телефон, од монистри, рачна изработка, 150 денари.

Привезок „Розова панделка“ за мобилен телефон, од монистри, рачна изработка, 150 денари.

Розови обетки, со розова панделка, 70 денари.

Розови обетки, со розова панделка, 70 денари.

CEO Integrity Alfa&Omega. „Баш да видам како изгледа да седиш на местото на Прецедницата на Борка.“ :)))

CEO Integrity Alfa&Omega. „Баш да видам како изгледа да седиш на местото на Прецедницата на Борка.“ :)

Време е за кафе пауза, предлагаат најмладите. „Хехе, мене ми е слатка љубовта, па сакам кафе без шеќер.“ :)))

Време е за кафе пауза, предлагаат најмладите. „Хехе, мене ми е слатка љубовта, па сакам кафе без шеќер.“ :)