напред розово '09

Со симболичен марш по улиците на Скопје, на 17 мај 2009, Македонија ќе потсети дека е дел од големото светско семејство на борци против ракот на дојка.

Борбата против ракот на дојка е премногу важна за секој од нас, за да им ја препуштиме на другите. Затоа, биди и ти дел од неа!

Повеќе информации на www.borka.org.mk/napredrozovo