Време е за Розовата прошетка!

По осми пат, заедно да чекориме…
За оние кои ја водат оваа неизвесна битка…
За оние чиј живот е пред огромен предизвик…
И во чест на оние кои ги загубивме.

На 1-ви октомври во 11 часот, на Школка во Градскиот парк.

Регистрирај се на smartrace.club и приклучи се и ти
на симболичниот марш и трка против ракот на дојка.

Биди и ти дел од Напред розово!