Време е за Розовата прошетка!

По девети пат, да чекориме заедно, гордо…
Во чест на сите жени кои заболеле од рак на дојка
И во чест на оние што се уште се борат…
И во чест на оние кои ги загубивме…
Доаѓаме сите!
Ќе победиме!
Напред розово!

На 1-ви октомври во 11 часот, на Градскиот плоштад Македонија
Приклучи се и ти на симболичниот марш против ракот на дојка.

Биди и ти дел од Напред розово!