Здружение за борба против рак „Борка – за секој нов ден“

Булевар Борис Трајковски 19
(во зградата на Тинекс Кисела Вода)

телефон/факс 02 3224 636
info@borka.org.mk

Биба Додева – Претседател
biba@borka.org.mk

SOS БЕСПЛАТНА ЛИНИЈА ЗА ПОМОШ И ПОДДРШКА НА ЗАБОЛЕНИТЕ ОД РАК