Почитувани,

На следниот линк на Фондот за здравствено осигурување на Македонија можете да најдете корисни податоци и информации за пациентите во однос на закажување на прегледи:

http://www.fzo.org.mk/default.asp?ItemID=60AC9C0463E76D46BD513CBBC9D6F043

Листата на чекање за амбулантски прегледи, болнички прием и дијагностика се обновува два пати неделно.

Телефонски броеви за закажување и листа на чекање за дијагностика е од голема корист за пациентите.

Со почит,

Тимот на Борка – за секој нов ден