Print

Време е за розовата револуција!

Биди и ти дел од неа и дојди да го обоиме Скопје заедно!

По петти пат нека биде розово!

На 8 ми јуни во 18:00 часот масовно да се собереме и повторно да го обоиме градскиот плоштад

Напред Розово!

http://napredrozovo.borka.org.mk